اعلام نتایج آزمون‏های پایان پودمان‏های آموزشی نیم‏سال دوم تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱

تاريخ: ۱۳۹۲/۰۴/۰۵ بازدید: ۲۹۴۷۳

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره کاردانی علمی­ کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده می‏ رساند نتایج آزمون‏ های پایان پودمان‏ های آموزشی نیم‏سال دوم تحصیلی92-1391، از تاریخ 06/04/92 در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس http://sateb.uast.ac.ir  قابل مشاهده
می‏ باشد. دانشجویان این دوره جهت اطلاع از نمرات خود باید به پروفایل دانشجویی مراجعه نموده و در قسمت وضعیت ثبت­ نام، کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نماید.

لازم به ذکر است ارسال درخواست تجدیدنظر صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پروفایل شخصی دانشجو در سامانه مذکور از تاریخ 09/04/92 تا تاریخ 12/04/92 امکان‏ پذیر می‏ باشد. بدیهی است به درخواست‏ هایی که پس از این تاریخ و یا به روش دیگری به جز این ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا نتایج بررسی درخواست‏های تجدیدنظر دانشجویان در تاریخ 13/04/92 به صورت قطعی اعلام می‏ گردد و غیرقابل بررسی می‏ باشد.

تذکر مهم: قابل ذکر است دانشجویانی که تمامی 11 پودمان آموزشی خود را به صورت کامل و با موفقیت به اتمام رسانده‏اند، می‏ بایست از تاریخ 22/04/92جهت تکمیل پرونده فارغ‏ التحصیلی خود مدارک لازم به شرح زیر را در تهران به ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی­کاربردی و در سایر استان‏ها به مجریان مربوط در استان محل سکونت خود به صورت حضوری تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی:

1- اصل تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه.

2- تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

3- تصویر پایان تحصیلات متوسطه و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

4- 6 قطعه عکس رنگی 4×3 پشت زمینه سفید (پشت‏ نویسی نشده) خواهران می‏ بایست از مقنعه مشکی استفاده نمایند.

5- تصویر کارت ملی پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

6- تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای فارغ‏التحصیلان ذکور پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

7- پوشه مقوایی سبز رنگ برای دانش­آموختگان استان تهران و  نارنجی رنگ برای دانش­آموختگان سایر
استان­ها.