نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون پایان پودمان‌های آموزشی تابستان ۱۳۹۲ دوره کاردانی علمی...

تاريخ: ۱۳۹۲/۰۶/۱۰ بازدید: ۱۵۰۱۷

نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون پایان پودمان‌های آموزشی تابستان 1392

دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی حین کار (غیرحضوری) مدیریت خانواده

آزمون‌ پایان پودمان‌های آموزشی دوره کاردانی علمی­ کاربردی حین کار (غیرحضوری) مدیریت خانواده، مطابق برنامه زمانی تعیین شده، صرفا در روز پنج شنبه مورخ 14/06/1392 و راس ساعت 9:00 صبح به صورت همزمان در مراکز کلیه استان های کشور برگزار خواهد شد.

توزیع کارت ورود به جلسه کلیه‌ آزمون های این دوره صرفا به صورت اینترنتی می‌باشد، لذا دانشجویان می توانند طبق مراحل زیر نسبت به دریافت کارت شرکت در آزمون خود از تاریخ 10/06/1392 لغایت 14/06/1392 اقدام نمایند.

دانشجو می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدامات زیر را انجام دهد:

1-مراجعه به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس http://sateb.uast.ac.ir

2-با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور، وارد بخش پروفایل شخصی دانشجویی شود.

3-در قسمت بالای صفحه دانشجویی بر روی دکمه صدور کارت شرکت در آزمون کلیک نموده و پس از تایید اطلاعات موجود، از کارت ارایه شده پرینت تهیه نماید.

4- در صورت عدم مشاهده کارت آزمون با مجریان دوره در استان ذیربط و یا باتوجه به استان محل آموزش، با شماره های مندرج در جدول شماره 1 که به پیوست می باشد، تماس حاصل گردد.

5-دانشجو می بایست با دقت برگه راهنمای موجود در صفحه کارت شرکت در آزمون را مطالعه و نسبت به اجرای دقیق مفاد آن اقدام نماید.

6-محل برگزاری آزمون‌ها که بر روی کارت آزمون هر دانشجو درج شده است، مطابق جدول شماره 2 که به پیوست می باشد، در هر استان برگزار خواهد شد.