اعلام نتایج آزمون‏ های پایان پودمان‏ های آموزشی تابستان سال ۱۳۹۲

تاريخ: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶ بازدید: ۲۳۰۷۳

اعلام نتایج آزمون‏ های پایان پودمان‏ های آموزشی تابستان سال 1392
دوره کاردانی علمی­ کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره کاردانی علمی­ کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده می‏ رساند نتایج آزمون‏ های پایان پودمان‏ های آموزشی تابستان سال 1392، از چهارشنبه مورخ 27/06/1392 ساعت 14:00 در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس http://sateb.uast.ac.ir  قابل مشاهده می‏ باشد. دانشجویان این دوره جهت اطلاع از نمرات خود باید به پروفایل دانشجویی مراجعه نموده و در قسمت وضعیت ثبت­ نام، کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نماید.

لازم به ذکر است ارسال درخواست تجدیدنظر صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پروفایل شخصی دانشجو در سامانه مذکور از روز چهارشنبه مورخ 27/06/1392 امکان‏پذیر می‏باشد. بدیهی است به درخواست‏هایی که پس از این تاریخ و یا به روش دیگری به جز این ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا نتایج بررسی درخواست‏های تجدیدنظر دانشجویان در تاریخ 30/06/1392 ساعت 14:00به صورت قطعی اعلام می‏گردد و غیرقابل بررسی می‏باشد.

تذکر مهم: قابل ذکر است دانشجویانی که تمامی 11 پودمان آموزشی خود را به صورت کامل و با موفقیت به اتمام رسانده‏اند، می‏بایست جهت تکمیل پرونده فارغ‏التحصیلی خود مدارک لازم به شرح زیر را در تهران به ستاد مرکزی دانشگاه جامع
علمی­کاربردی(همکاران موسسه ماهان) و در سایر استان‏ها به مجریان مربوط در استان محل سکونت خود به صورت حضوری تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی:

1-     اصل تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه.

2-     تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

3-     تصویر پایان تحصیلات متوسطه و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

4-     6 قطعه عکس رنگی 4×3 پشت زمینه سفید (پشت‏نویسی نشده) خواهران می‏بایست از مقنعه مشکی استفاده نمایند.

5-     تصویر کارت ملی پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

6-      تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای فارغ‏التحصیلان ذکور پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

7-     پوشه مقوایی سبز رنگ برای دانش­آموختگان استان تهران و  نارنجی رنگ برای دانش­آموختگان سایر استان­ها.