• شماره دانشجوئی:
  • کلمه عبور:

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌ام

مهم-مهم اعلام زمان جدیدانتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی...

تاريخ: ۱۳۹۶/۰۱/۱۴ بازدید: ۹۲۸۴

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های  کاردانی و کارشناسی  علمی کاربردی  به شیوه آموزش های خاص بهمن 1395 از امروز دوشنبه چهاردهم فروردین  آغاز و تا بیست وپنجم فروردین ماه  ادامه خواهد داشت.

در ضمن به دلیل ایجاد مشکل در سیستم سامانه ساتب دانشجویانی که  موفق به انتخاب پودمان شده اند نیز می بایست مجددا نسبت به انتخاب پودمان در سامانه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مهلت مذکور تمدید نخواهد شد.

کلیه دانشجویان در حال تحصیل  می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان­‌های آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های  به شیوه آموزشهای خاص به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آن ها فعال می­‌باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان­­ های آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.