اعلام زمان انتخاب پودمان مقطع کاردانی و کارشناسی به شیوه آموزش های خاص و غیر حضوری نوبت دوم...

تاريخ: ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ بازدید: ۲۹۷۰

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص نیم سال دوم 1397 از روز چهارشنبه 98/4/5 آغاز و تا 98/4/12 ادامه خواهد داشت. کلیه دانشجویان در حال تحصیل می توانند در تاریخ های فوق الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان های آموزش مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

ضمنا با توجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های به شیوه آموزش های خاص به صورت اینترنتی انجام می شود دانشجویان لازم است به وسیله کارت های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان آموزش مورد نظر اقدام نمایند.