نحوه تشکیل پرونده فارغ التحصیلی

تاريخ: ۱۳۹۸/۱۰/۰۱ بازدید: ۲۷۱۵

اطلاعیه نحوه تشکیل پرونده فارغ التحصیلی:

کلیه دانشجویانی که تمامی 11 پودمان مقطع کاردانی و 8 پودمان مقطع کارشناسی خود را به صورت کامل و با موفقیت به اتمام رسانیده ­اند، می بایست جهت تکمیل پرونده فارغ‏ التحصیلی خود، مدارک لازم به شرح زیر را تا پایان بهمن ماه سال جاری به همکار مجری در استان محل تحصیل که در بخش اطلاعات تماس سامانه ساتب آدرس و شماره تماس ایشان موجود می­ باشد، ارائه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی:

1-     تصویر گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه دیپلم برای دانش ­آموختگان کاردانی و اصل آن جهت مطابقت (یک برگ). تصویر گواهینامه پایان تحصیلات مقطع کاردانی برای دانش آموختگان کارشناسی و اصل آن جهت مطابقت (یک برگ).

2-     اصل تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه / کاردانی.

*جهت ارسال تاییدیه تحصیلی سه ساله متوسطه لازم است با در دست داشتن یک برگ کپی دیپلم به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و فرم تاییدیه تحصیلی را تکمیل نموده و به آدرس مجری ارسال نمایید. لازم به ذکر است آدرس دقیق واحد مجری به همراه کدپستی داخل پروفایل دانشجویی موجود می­ باشد.

3- ریزنمره مقطع کاردانی برای دانش ­آموختگان کارشناسی ناپیوسته.

4-  تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (یک برگ).

5-  تصویر کارت ملی پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (یک برگ).

6-  تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای فارغ ­التحصیلان ذکور پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (یک برگ).

7-  6 قطعه عکس رنگی 4*3 پشت زمینه سفید. خواهران می­ بایست از پوشش مقنعه استفاده نمایند.

8-  اصل فیش واریزی صدور دانشنامه.

*کلیه دانش ­آموختگان مقاطع تحصیلی که تاریخ فراغت از تحصیل آنها 1394/04/31 به بعد می ­باشد

می­ بایست نسبت به واریز فیش صدور دانشنامه فقط از طریق مراجعه به امور مالی واحدهای استانی اقدام نمایند. شایان ذکر است فیش مذکور جز موارد تسویه حساب مالی بوده و درج آن در پرونده

دانش­ آموختگی الزامی می­ باشد.