اعلام زمان انتخاب پودمان مقطع کاردانی و کارشناسی به شیوه آموزش های خاص و غیر حضوری نوبت اول...

تاريخ: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ بازدید: ۲۲۳۶

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص نیم سال اول 1398 از روز چهارشنبه 98/11/16 آغاز و تاپنجشنبه  98/11/24 ادامه خواهد داشت. کلیه دانشجویان  می توانند در تاریخ های فوق الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان های آموزش مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

ضمنا با توجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های به شیوه آموزش های خاص به صورت اینترنتی انجام می شود دانشجویان لازم است به وسیله کارت های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان آموزش مورد نظر اقدام نمایند. همچنین در خصوص دانشجویانی که سنوات تحصیلی قانونی آنان به اتمام رسیده نیم‌سال اول 98 به عنوان آخرین فرصت برای انتخاب واحد و اتمام کلیه دروس محسوب گردیده و پس از آن امکان ادامه تحصیل برای آنان میسر نمی باشد.