-
شیوه و ضوابط برگزاری دوره
-
تعاریف بازگشت به فهرست
تعاریف مربوط به برخی از اصطلاحاتی که در این راهنما به کار رفته است، به شرح زیر میباشند:
۱- پودمان آموزشی: مجموعهای از چند درس وابسته به هم است که به همراه هم مهارتی خاص را تعریف میکند.
۲- مقطع تحصیلی: بیانگر طول مدت تحصیل و نوع مدرک اعطایی (کاردانی) در پایان تحصیل میباشد.
۳- آموزش های خاص: به دورههای علمی کاربردی اطلاق می گردد که به شیوه خاص از قبیل حین کار غیرحضوری، الکترونیکی، مکاتبه ای و آموزش های با فناوری نوین ارایه می گردد.
۴- آموزش های حین کار غیرحضوری: نوعی از آموزش های خاص است که با تاکید بر بهره مندی دانشجو از محیط کار به عنوان محیط آموزشی به صورت غیرحضوری برگزار می گردد.
۵- دوره کاردانی فنی: این دوره مجموعه ای از آموزش های نظری و عملی است که دانش، مهارت و نگرش دانشجو را برای ایفای نقش کارآمد و اثربخش در بخش های فنی حوزه های شغلی ارتقا می دهد. این آموزشها در سطح تکنیسینی و مبتنی بر آموزش چند مهارتی در طیفی از مشاغل همگون می باشد.
۶- دوره کاردانی حرفهای: این دوره مجموعه ای از آموزش های نظری و عملی است که دانش، مهارت و نگرش دانشجو را در زمینه های بهره برداری، پشتیبانی تولید و عرضه خدمات، اجرای طرح هایی در مقیاس کوچک، انجام و ارایه خدمات حرفهای در بخشهای مختلف حوزههای شغلی ارتقا می دهد. این آموزش ها مبتنی بر آموزش های مهارتی در طیفی از مشاغل همگون است که منجر به بالندگی در یک حوزه شغلی می شود.
۷- دانشجو: به شخصی اطلاق میشود که حداقل در یک پودمان ثبتنام کرده و دارای شماره دانشجویی باشد.
۸- دانشجوی شاغل: به شخصی اطلاق می گردد که مطابق تعاریف دفترچه راهنمای پذیرش در رشته پذیرفته شده اشتغال به کار داشته و دارای تجربه و سابقه کار مرتبط بوده و مستندات مربوط را از طریق سامانه ارایه نماید.
۹-آزمون: فرآیندی است که به منظور ارزیابی میزان کارآیی و اثر بخشی شیوه آموزش و همچنین سنجش میزان فراگیری دانشجویان در پایان هر پودمان آموزشی و در تاریخ های مندرج در این دفترچه راهنما برگزار میگردد.
۱۰- مجری دوره (دستگاه متقاضی): به سازمان، موسسه و ... اطلاق می شود که امکان اجرای دوره را به صورت شبکه ای در سراسر کشور یا حداقل در یک استان دارا باشد و مسئولیت اجرای دوره و صدور مدرک اعطایی را زیر نظر دانشگاه بر عهده دارد.
۱۱- همکار مجری (محل اجرا): به مرکز آموزش علمی کاربردی یا موسسه آموزش عالی آزاد یا اشخاص حقوقی که در یک مرجع قانونی، ثبت رسمی شده است، اطلاق می شود که خدمات آموزشی لازم را زیر نظر مجری دوره، به دانشجویان و در محل اجرا ارایه می نماید.
۱۲- واحد استانی: به واحدهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در استانهای مربوط اطلاق می شود که در هر استان ناظر بر حسن اجرای دوره می باشند.
۱۳- سامانه ساتب: به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی اطلاق می شود که از طریق آن دریافت کلیه اطلاعات، خدمات آموزشی، ارتباط با مجریان، دانشگاه و ... امکانپذیر می باشد. لازم به ذکر است نشانی سامانه مذکور ww.sateb.uast.ac.ir است.