بازدید رئیس مرکز آموزش های عالی آزاد و آموزش های خاص از آزمون های دوره غیرحضوری مدیریت...

تاريخ: ۱۳۹۲/۱۰/۰۸ بازدید: ۴۰۱۳

آزمون پایان پودمانهای آموزشی دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه به تاریخ 05/10/1392 مطابق برنامه زمانی اعلام شده، در سراسر کشور و به صورت همزمان آغاز شد. مهندس علی معصومیان، رئیس مرکز آموزشهای عالی آزاد و آموزشهای خاص دانشگاه طی بازدید از فرایند اجرای این آزمونها در استان البرز اعلام نمود: در نیمسال جاری آزمونهای 12 پودمان مدیریت خانواده در 31 استان با تعداد 17426 نفر پودمان برگزار خواهد شد. در ادامه ایشان از رشد 32 درصدی متقاضیان پذیرش و 4 درصدی انتخاب پودمانهای آموزشی، نسبت به نیمسال گذشته خبر داد. وی ابراز امیدواری کرد با توسعه دوره های خاص در دانشگاه جامع علمی کاربردی، روند تسهیل آموزش عالی تسریع گردد.