اعلام زمان انتخاب پودمان های آموزشی دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته)علمی کاربردی غیرحضوری...

تاريخ: ۱۳۹۲/۱۰/۲۱ بازدید: ۲۳۷۱۵

نتایج پذیرش دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) علمی کاربردی غیرحضوری مدیریت خانواده در تاریخ 21/10/1392 و در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی : www.sanjesh.org اعلام گردیده است.

کلیه پذیرفته شدگان می توانند از تاریخ فوق به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی: www.sateb.uast.ac.ir  مراجعه و با درج کد ملی و کد داوطلبی در بخش ورود دانشجویان و داوطلبان نسبت به دریافت شماره دانشجویی خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است زمان انتخاب پودمانهای آموزشی پذیرفته شدگان مذکور از ساعت 10 روز یک شنبه به تاریخ 22/10/1392 لغایت 25/10/1392 و در سامانه ساتب خواهد بود.

ضمنا پرداخت شهریه در دوره های حین کار غیرحضوری به صورت اینترنتی انجام می شود، لذا دانشجویان جهت انتخاب پودمان لازم است به وسیله کارت های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می باشد، نسبت به واریز شهریه پودمان های آموزشی انتخابی در دو مرحله اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم تکمیل فرآیندهای مربوط و یا عدم واریز شهریه به صورت کامل، انتخاب پودمان قطعی نخواهد بود.