اعلام نتایج آزمون‏های پایان پودمان‏های آموزشی نیمسال اول ۱۳۹۲غیرحضوری

تاريخ: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵ بازدید: ۳۱۵۵۰

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده و دهیاری و امور شوراها می رساند، نتایج آزمون های پایان پودمان های آموزشی نیمسال اول تحصیلی 93-1392، از تاریخ 07/11/92 در سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir  قابل مشاهده می باشد.

دانشجویان این دوره ها جهت اطلاع از نمرات خود باید به پروفایل دانشجویی خود مراجعه نموده و در قسمت وضعیت ثبت نام، کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نماید.

لازم به ذکر است ارسال درخواست تجدید نظر صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پروفایل شخصی دانشجو در سامانه مذکور تا تاریخ 09/11/92 امکان پذیر می باشد. بدیهی است به درخواست‏هایی که پس از این تاریخ و یا به روش دیگری به جز این ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا نتایج بررسی درخواست‏های تجدیدنظر دانشجویان در تاریخ 12/11/92 به صورت قطعی اعلام می‏گردد و غیرقابل بررسی مجدد می باشد.

تذکر مهم: قابل ذکر است دانشجویانی که تمامی 11 پودمان آموزشی خود را به صورت کامل و با موفقیت به اتمام رسانده اند، می بایست جهت تکمیل پرونده فارغ‏التحصیلی خود، مدارک لازم به شرح زیر را به همکار مجری در استان محل تحصیل که در بخش اطلاعات تماس سامانه ساتب آدرس و شماره تماس ایشان موجود می باشد، ارایه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی:

1-     اصل تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه.

2-     تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

3-     تصویر پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم) و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

4-     6 قطعه عکس رنگی 4×3 پشت زمینه سفید (پشت‏نویسی نشده) خواهران می‏بایست از مقنعه مشکی استفاده نمایند.

5-     تصویر کارت ملی پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ).

6-      تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای فارغ‏التحصیلان ذکور پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ).

7-     پوشه مقوایی.