اعلام نتایج پذیرش دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی حین کار نیمه حضوری

تاريخ: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰ بازدید: ۳۹۸۵

نتایج پذیرش دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی حین­ کار نیمه حضوری مدیریت خانواده و دهیاری و امور شوراها از تاریخ 10/12/1392 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی : www.sanjesh.org قابل مشاهده است.

کلیه پذیرفته شدگان می توانند از تاریخ فوق به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی: www.sateb.uast.ac.ir  مراجعه و نسبت به دریافت شماره دانشجویی خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است زمان انتخاب پودمانهای آموزشی پذیرفته شدگان مذکور نیز از تاریخ 10/12/1392 لغایت 15/12/1392 و در سامانه ساتب خواهد بود.

ضمنا پرداخت شهریه در دوره های حین کار غیرحضوری به صورت اینترنتی انجام می شود، لذا دانشجویان جهت انتخاب پودمان آموزشی لازم است به وسیله کارت های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می باشد، نسبت به واریز شهریه پودمان های آموزشی انتخابی در دو مرحله اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم تکمیل فرآیندهای مربوط و یا عدم واریز شهریه به صورت کامل، انتخاب پودمان قطعی نخواهد بود.