اعلام زمان انتخاب پودمان های آموزشی دوره های کاردانی پودمانی حین کار نیمه حضوری

تاريخ: ۱۳۹۲/۱۲/۰۳ بازدید: ۱۳۷۰۹

انتخاب پودمانهای آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی علمی­ کاربردی پودمانی حین ­کار نیمه حضوری مدیریت خانواده و دهیاری و امور شوراها از سوم اسفند ماه سال جاری آغاز و تا هفتم اسفند ماه ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است داوطلبان تایید شده دوره های مذکور در نیمسال دوم تحصیلی جاری، پس از اعلام نتایج از طریق سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به ورود به سامانه خواهند بود.

کلیه دانشجویان می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان­ آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های حین کار نیمه حضوری به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می­ باشد، نسبت به انتخاب پودمان­­های آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.