اعلام زمان انتخاب پودمان های آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی پودمانی حین کار نیمه حضوری

تاريخ: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰ بازدید: ۲۱۵۹۰

انتخاب پودمان آموزشی تابستان سال 1393 کلیه دانشجویان دوره های  علمی­ کاربردی پودمانی حین ­کار نیمه حضوری  از  24 خردادماه سال جاری آغاز و تا 29 خرداد ادامه خواهد داشت. نوبت تابستانی مختص دانشجویان خواهد بود و زمان پذیرش متقاضیان، متعاقبا اعلام می گردد.

لازم به ذکر است در نوبت تابستان جاری دانشجویان صرفا مجاز به انتخاب یک پودمان آموزشی و یا صرفا دروس مجدد یک پودمان آموزشی خواهند بود. کلیه دانشجویان می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به نشانی: www.sateb.uast.ac.ir پودمان­ آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های حین ­کار نیمه حضوری  به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می­ باشد، نسبت به انتخاب پودمان­ آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.