نحوه دریافت کارت شرکت در آزمونهای پایان پودمان‌های آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی...

تاريخ: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ بازدید: ۱۳۰۴۸

آزمون های پایان پودمان ‌های آموزشی دوره کارشناسی حرفه ای مدیریت خانواده و دوره های کاردانی غیرحضوری مدیریت خانواده و امور دهیاری و شوراها، مطابق برنامه زمانی تعیین شده، در روز پنج شنبه مورخ 30/5/1393 و راس ساعت 9:00 صبح به صورت همزمان در کلیه استان های کشور برگزار می گردد.

توزیع کارت ورود به جلسه کلیه‌ آزمون های این دوره صرفا به صورت اینترنتی می‌باشد، لذا دانشجویان می توانند طبق مراحل زیر نسبت به دریافت کارت شرکت در آزمون خود از ساعت 10 روز یک شنبه به تاریخ 26/05/1393 لغایت 30/05/1393 اقدام نمایند. لازم به ذکر است دانشجو می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدامات زیر را انجام دهد:

1-      مراجعه به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir

2-     با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور، وارد بخش پروفایل شخصی خود شود.

3-     در قسمت بالای صفحه دانشجویی بر روی دکمه دریافت کارت شرکت در آزمون کلیک نموده و پس از تایید اطلاعات موجود، از کارت ارایه شده پرینت تهیه نماید.

4-     در صورت عدم مشاهده کارت آزمون و یا وجود مشکل در آن با مجریان دوره در استان ذیربط و یا باتوجه به استان محل آموزش، به بخش اطلاعات تماس سامانه ساتب مراجعه گردد.

5-     دانشجو می بایست با دقت برگه راهنمای موجود در صفحه کارت شرکت در آزمون را مطالعه و نسبت به اجرای دقیق مفاد آن اقدام نماید.