اعلام نتایج پذیرش دوره کارشناسی حرفه ای علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص دانشگاه جامع...

تاريخ: ۱۳۹۳/۰۶/۳۰ بازدید: ۱۹۴۵۱

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان عزیز، بدین‌وسیله به اطلاع می رساند کلیه داوطلبان دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه سال 1393 می توانند جهت مشاهده نتایج دوره مذکور  از تاریخ 29/06/1393 به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org مراجعه و از نتایج پذیرش خود مطلع گردند. لازم به ذکر است پذیرفته شدگان دوره فوق می بایست جهت انجام امور مربوط به ثبت نام  از روز سه شنبه مورخ 01/07/1393 به سامانه آموزش ­های تکمیلی بین سطوح تحصیلی دانشگاه جامع علمی­ کاربردی (ساتب) به آدرس: www.sateb.uast.ac.ir مراجعه نمایند.