اطلاعیه توزیع کارت آزمون پایان پودمان های آموزشی دوره کاردانی مدیریت خانواده

تاريخ: ۱۳۹۳/۰۹/۲۹ بازدید: ۸۵۷۲

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره کاردانی علمی کاربردی مدیریت خانواده به شیوه غیرحضوری می رساند، کارت ورود به جلسه آزمون های پایان پودمان های آموزشی دوره فوق مطابق برنامه زمانی تعیین شده، از ساعت 15:00 روز شنبه مورخ 29 آذرماه لغایت 19 دی ماه توزیع می شود.

توزیع کارت ورود به جلسه کلیه‌ آزمون های این دوره صرفا به صورت اینترنتی می‌باشد. لازم به ذکر است دانشجو می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدامات زیر را انجام دهد:

1- مراجعه به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir

2- با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور، وارد بخش پروفایل شخصی خود شود.

3- در قسمت بالای صفحه دانشجویی بر روی دکمه دریافت کارت شرکت در آزمون کلیک نموده و پس از تایید اطلاعات موجود، از کارت ارایه شده پرینت تهیه نماید.

4- در صورت عدم مشاهده کارت آزمون و یا وجود مشکل در آن با مجریان دوره در استان ذیربط و یا باتوجه به استان محل آموزش، به بخش اطلاعات تماس سامانه ساتب مراجعه گردد.

5- دانشجو می بایست با دقت برگه راهنمای موجود در صفحه کارت شرکت در آزمون را مطالعه و نسبت به اجرای دقیق مفاد آن اقدام نماید.