بازدید معاون آموزشی دانشگاه و رئیس مرکز آموزش های عالی آزاد و آموزش های خاص از آزمون های...

تاريخ: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱ بازدید: ۳۴۸۷

آزمون پایان پودمانهای آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی به شیوه آموزش­های خاص از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه تاریخ 04/10/1393 مطابق برنامه زمانی اعلام شده، در سراسر کشور و به صورت همزمان آغاز شد. همزمان با آغاز آزمون های فوق، دکتر یداله مهرعلیزاده، معاون آموزشی دانشگاه به همراه مهندس علی معصومیان، رئیس مرکز آموزشهای عالی آزاد و آموزشهای خاص دانشگاه از این آزمون ها در استان تهران بازدید نمودند. مهندس معصومیان در حاشیه این بازدید از برگزاری آزمونهای پایانی 25 پودمان آموزشی به طور همزمان و یکپارچه در 31 استان کشور، با تعداد 13859 دانشجو و 30177  نفر پودمان مختص 6 رشته تحصیلی در نوبت تحصیلی سال جاری خبر داد. وی افزود در آینده نزدیک تمهیدات لازم جهت اصلاح برخی از فرآیندهای اجرایی دوره ها و آزمون های آن اندیشیده خواهد شد.