اعلام نتایج آزمون‏ های پایان پودمان‏ های آموزشی نوبت مهر ۱۳۹۳ دوره های علمی کاربردی به شیوه...

تاريخ: ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ بازدید: ۱۵۸۴۷

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص می رساند، نتایج آزمون های پایان پودمان های آموزشی نوبت مهر 1393، از ساعت 13  روز دوشنبه تاریخ 29/10/1393 در سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir  قابل مشاهده می باشد.

دانشجویان این دوره ها جهت اطلاع از نمرات خود باید به پروفایل دانشجویی خود مراجعه، پس تکمیل فرم نظرسنجی آزمون، در قسمت وضعیت ثبت نام، کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نمایند.

لازم به ذکر است ارسال درخواست تجدید نظر صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پروفایل شخصی دانشجو در سامانه مذکور تا تاریخ 30/10/1393 امکان پذیر می باشد. بدیهی است به درخواست‏ هایی که پس از این تاریخ و یا به روش دیگری به جز این ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا نتایج بررسی درخواست‏ های تجدیدنظر دانشجویان در تاریخ 01/11/1393 به صورت قطعی اعلام می‏ گردد و غیرقابل بررسی مجدد می باشد.