اعلام نتایج پذیرش دوره های کاردانی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص بهمن ماه ۱۳۹۳

تاريخ: ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ بازدید: ۱۷۲۹۴

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان عزیز، بدین‌وسیله به اطلاع می رساند کلیه داوطلبان دوره های کاردانی علمی­ کاربردی به شیوه آموزش های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال 1393 می توانند جهت مشاهده نتایج دوره های مذکور از تاریخ 14/11/1393 به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org  مراجعه و از نتایج پذیرش خود مطلع گردند. لازم به ذکر است پذیرفته شدگان دوره فوق می بایست جهت انجام امور مربوط به ثبت نام و دریافت شماره دانشجویی از روز شنبه مورخ 18/11/1393 به سامانه آموزش ­های تکمیلی بین سطوح تحصیلی دانشگاه جامع علمی­ کاربردی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir مراجعه نمایند.