اعلام زمان انتخاب پودمان های آموزشی دوره های کاردانی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص...

تاريخ: ۱۳۹۳/۱۱/۱۹ بازدید: ۲۲۱۷۹

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی علمی­ کاربردی به شیوه آموزش های خاص از روز شنبه بیست و پنجم بهمن ماه سال جاری آغاز و تا سی ام بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

کلیه دانشجویان در حال تحصیل و صرفا داوطلبان پذیرفته شده که تا تاریخ فوق شماره دانشجویی دریافت نموده اند می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان­ آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های  به شیوه آموزشهای خاص به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آن ها فعال می­ باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان­­ های آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.