نحوه ثبت نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی حرفه‌ای به شیوه آموزش‌های خاص بهمن ماه سال ۱۳۹۳

تاريخ: ۱۳۹۳/۱۱/۲۱ بازدید: ۳۰۴۰۴

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان گرامی دوره کارشناسی غیرحضوری مدیریت خانواده بهمن ماه 1393، جهت ثبت نام در کد رشته های قبولی موارد زیر را به اطلاع می رساند:

کلیه پذیرفته‌شدگان لازم است پس از تهیه اسکن فایل مدارک زیر، از ساعت 13:00  روز  شنبه تاریخ 02/12/1393 تا روز پنجشنبه مورخ 07/12/1393 به سامانه جامع آموزش‌های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس www.sateb.uast.ac.ir مراجعه و با استفاده از کد ملی به عنوان نام کاربری و شماره پرونده به عنوان کد داوطلبی (رمز عبور)، نسبت به ارسال مدارک مطابق ضوابط در پروفایل خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم مراجعه به سامانه در مدت زمان تعیین شده، تحصیل در دوره و انتخاب پودمان‌های آموزشی امکان‌پذیر نخواهد بود.

• فایل عکس اسکن شده با مشخصات زیر:

1) عکس 4×3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد ( رعایت حجاب اسلامی در عکس خانم‌ها الزامی است).

2) فرمت عکس اسکن شده می‌بایست JPG باشد.

3) اندازه عکس اسکن شده باید حداقل 225×150 و حداکثر 300×200 پیکسل و حجم آن نباید از 50 کیلوبایت بیشتر باشد.

4) تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.

5) حاشیه‌های زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.

6) عکس باید رنگی و دارای زمینه سفید باشد.

• فایل تصویر کارت ملی به تفکیک پشت و رو.
  • فایل تصویر کلیه صفحات شناسنامه شامل صفحه اول، صفحه مشخصات همسر و فرزندان و صفحه توضیحات.
  • فایل تصویر گواهینامه پایان تحصیلات دوره کاردانی (تصویر اصل فوق دیپلم).

- فایل فرم تایید معدل مندرج در این دفترچه، برای فارغ­ التحصیلان دوره کاردانی ن که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

• فایل تصویر کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دایم برای دانشجویان ذکور مطابق بند 3-2) بخش دوم دفترچه راهنمای پذیرش به تفکیک پشت و ­رو.
  • فایل تصویر مستندات مربوط درخصوص خانواده محترم ایثارگران شامل جانباز 25% و بالاتر و فرزندان ‌ایشان، فرزندان محترم شهدا و آزادگان محترم و فرزندان ایشان.
  • فایل تصویر مستندات مربوط به محل سکونت دانشجو.

تذکر مهم: حجم هر فایل باید حداکثر 200 کیلو بایت و فرمت آن JPG باشد.