اعلام زمان انتخاب پودمان های آموزشی دوره کارشناسی حرفه ای علمی کاربردی مدیریت خانواده به...

تاريخ: ۱۳۹۴/۰۸/۱۰ بازدید: ۱۰۶۹۰

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره  کارشناسی حرفه ای علمی کاربردی مدیریت خانواده به شیوه غیرحضوری مهرماه 1394 ازساعت 12 ظهر روز یکشنبه دهم آبانماه سال جاری آغاز و تا چهاردهم آبان ادامه خواهد داشت.

کلیه دانشجویان در حال تحصیل  می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان­‌های آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های  به شیوه آموزشهای خاص به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آن ها فعال می­‌باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان­­ های آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.