اعلام زمان انتخاب پودمان آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی علمی - کاربردی به شیوه آموزشهای...

تاريخ: ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ بازدید: ۱۰۲۳۵

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های  کاردانی و کارشناسی  علمی کاربردی  به شیوه آموزش های خاص  مهرماه 1395 از روز شنبه بیست وهفتم شهریورماه سال جاری آغاز و تا یکم مهرماه ادامه خواهد داشت.

کلیه دانشجویان در حال تحصیل  می­ توانند در تاریخ­­ های فوق­ الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش­ های تکمیلی بین سطوح تحصیلی(ساتب) به نشانی www.sateb.uast.ac.ir  پودمان­‌های آموزشی مورد نظر خود را  انتخاب نمایند.

ضمنا باتوجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های  به شیوه آموزشهای خاص به صورت اینترنتی انجام می­ شود، دانشجویان لازم است به وسیله کارت­ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آن ها فعال می­‌باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان­­ های آموزشی مورد نظر اقدام نمایند.