اعلام زمان برگزاری آزمونهای پایان پودمانهای آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی غیرحضوری...

تاريخ: ۱۳۹۶/۰۳/۲۲ بازدید: ۱۱۰۴۴

آزمون‌های پایان پودمان­های آموزشی دوره­‌های علمی­ کاربردی به شیوه آموزش­های خاص در نوبت دوم سال تحصیلی 96-1395 در رشته‌های تحصیلی فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) روستایی، امور دهیاری و شوراها، مدیریت خانواده، مدیریت کسب و کار، مترجمی عمومی زبان انگلیسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی توسط مجریان ذیربط از ساعت 9 صبح روز پنج­شنبه مورخ 1396/04/08 مطابق برنامه زمانی اعلام شده در پروفایل دانشجویان  در 31 استان کشور در سراسر کشور به طور همزمان آغاز و تا تاریخ 1396/04/23 ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است صرفا دانشجویانی که نسبت به انتخاب پودمان­های آموزشی و پرداخت شهریه ثبت نامی نوبت تحصیلی جاری اقدام نموده ­اند و همچنین مدارک ثبت ­نامی ایشان تکمیل است، می توانند در آزمون های مذکور شرکت نمایند.