زمان و نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون پایان پودمان‌آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی علمی...

تاريخ: ۱۳۹۶/۰۴/۰۴ بازدید: ۱۰۲۰۶

آزمون های پایان پودمان ‌های آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی  به شیوه آموزش های خاص (حین کار غیرحضوری) نوبت دوم سال تحصیلی 96-1395، مطابق برنامه زمانی پیوست از روز پنج شنبه مورخ 1396/04/08 و راس ساعت 9:00 صبح به صورت همزمان در کلیه استان های کشور  آغاز می گردد و تا روز جمعه مورخ 1396/04/23 ادامه خواهد داشت.

توزیع کارت ورود به جلسه کلیه‌ آزمون های این دوره صرفا به صورت اینترنتی می‌باشد، لذا دانشجویان می توانند با رعایت مراحل زیر نسبت به دریافت کارت شرکت در آزمون خود از ساعت 13 امروز یکشنبه به تاریخ 1396/04/04 لغایت 1396/04/23 اقدام نمایند. لازم به ذکر است دانشجو می‌بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدامات زیر را انجام دهد:

1- به سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس: www.sateb.uast.ac.ir مراجعه نماید.

2-با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و رمز عبور انتخابی، وارد بخش پروفایل شخصی خود شود.

3-در قسمت بالای صفحه دانشجویی بر روی دکمه دریافت کارت شرکت در آزمون کلیک نموده و پس از تایید اطلاعات موجود، از کارت ارایه شده پرینت تهیه نماید.

4-در صورت عدم مشاهده کارت آزمون و یا وجود مشکل در آن با مجری مربوط در استان ذیربط تماس حاصل نماید. در صورت عدم اطلاع از شماره تماس مجری باتوجه به استان محل آموزش، به بخش "اطلاعات تماس" سامانه ساتب مراجعه گردد.