اعلام زمان برگزاری آزمون‌های پایان پودمان‌های آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی...

تاريخ: ۱۳۹۷/۰۳/۳۰ بازدید: ۱۷۰۴

آزمون‌های پایان پودمان­های آموزشی دوره­‌های علمی­ کاربردی به شیوه آموزش­های خاص در نوبت دوم سال تحصیلی 97-1396 در رشته های امور دهیاری و شوراها، مدیریت خانواده، مدیریت کسب و کار، مترجمی عمومی زبان انگلیسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی توسط مجریان ذیربط از ساعت 9 صبح روز پنج­شنبه مورخ 1397/04/07 مطابق برنامه زمانی اعلام شده در پروفایل دانشجویان  در 29 استان کشور در سراسر کشور به طور همزمان آغاز و تا تاریخ 1397/04/22 ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است صرفا دانشجویانی که نسبت به انتخاب پودمان­های آموزشی و پرداخت شهریه ثبت نامی نوبت تحصیلی جاری اقدام نموده ­اند و همچنین مدارک ثبت ­نامی ایشان تکمیل است، می توانند در آزمون های مذکور شرکت نمایند.