اعلام زمان انتخاب واحد مقطع کاردانی و کارشناسی دوره های غیر حضوری به شیوه آموزش های خاص...

تاريخ: ۱۳۹۷/۱۱/۱۰ بازدید: ۱۶۳۷

انتخاب پودمان های آموزشی دانشجویان دوره های کاردانی و کاشناسی علمی کاربردی به شیوه آموزش های خاص مهرماه سال 1397 از روز چهارشنبه دهم بهمن ماه سال 1397 آغاز و سی ام بهمن ماه سال 1397 ادامه خواهد داشت. کلیه دانشجویان در حال تحصیل می توانند در تاریخ های فوق الذکر از طریق مراجعه به پروفایل دانشجویی خود در سامانه جامع آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی ( ساتب) به نشانی www. sateb.uast.ac.ir  پودمان های آموزش مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

ضمنا با توجه به اینکه پرداخت شهریه در دوره های به شیوه آموزش های خاص به صورت اینترنتی انجام می شود دانشجویان لازم است به وسیله کارت های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می باشد و با توجه به دفترچه انتخاب پودمان نسبت به انتخاب پودمان های آموزش مورد نظر اقدام نمایند.